Bcake Passion
Speciale taarten met smaak.

´╗┐

Over ons


Bcake Passion staat voor glutenvrije, lactosevrije en suikervrije taarten met de bedoeling om heerlijke, kwalitatieve taarten te bieden aan klanten met gluten intolerantie, lactose allergie of suikerziekte. Ik bied ook alledaagse taarten voor klanten die alles mogen eten.

mota

Op 4 jaar leeftijd werd bij mijn dochter gluten intolerantie geconstateerd dus om haar gezondheid te garanderen moest zij een glutenvrije dieet gaan volgen. Om haar vijfde verjaardag te vieren wilt ik haar een taart bieden dat zij mocht eten, in het jaar 2009 was er moeilijk om een glutenvrije taart te kopen, dus ik besloot om mijn taarten technieken uit te breiden. Altijd gebakken dus ik deed het met plezier. Op de dag van haar vijfde verjaardag had ik een prachtige en heerlijke glutenvrije taart voor haar gemaakt en zij was zo blij. Mijn doel was bereikt. Nu wil ik graag mijn creativiteit en kunde aanbieden aan iedereen die wat te vieren heeft.

Mijn streven is om heerlijke en prachtige taarten te bieden aan mijn klanten bestaande uit verse ingredi├źnten die bij hun wensen en dieet past. De mogelijkheden zijn eindeloos, de taarten zijn veel persoonlijker en meer keuze in smaken.

U kunt bij ons terecht voor speciale wensen want ik werk samen met toeleveranciers om de kwaliteit van mijn taarten te waarborgen. Ik ben al 7 jaar bezig met het toepassen van fondant, marsepein en elke keer leer ik nieuwe technieken om prachtige taarten neer te zetten en ook dat het smaak heerlijk is. Bij vragen of specifieke wensen neem contact met ons op.

zeven taart
© 2016-2017 Bcake Passion - KvK: 67240356 algemene voorwaarden alle prijzen incl. BTW tenzij anders vermeld